Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

„Oamenii care au dragoste și bunătate, se aseamănă cu îngerii care transmit bucurie și veselie, oriunde s-ar afla“ (Sfântul Paisie Aghioritul).

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, 63 de copii din Parohia Țepu de Jos, Protopopiatul Nicorești, județul Galați, însoțiți de preotul paroh Florin Răducan, cadre didactice, părinți și bunici au participat joi, 17 august, la o tabără de vară organizată în cadrul Mănăstirii Toflea.

Activităţile planificate au debutat în biserica mănăstirii, cu rugăciuni, cuvinte de învățătură despre Dumnezeu, biserică și cele sfinte.

Diferitele activități educative, recreative și interactive, au avut ca scop esențial apropierea dintre cei prezenți, prin comunicare și socializare.

Așadar, s-au creat legături de prietenie deosebite!

Copiii au fost așezați la masă în trapeza mănăstirii unde au primit mâncare, diferite produse de sezon, dulciuri și alte daruri pentru cei mici.

După care și-au continuat activitățile în incinta ansamblului monahal, cu alte surprize pe placul tuturor participanților.

Au urmat activităţi sportive, șah și multe alte jocuri ale copilăriei.

Copiii au fost coordonaţi de către cadrele didactice, pentru a se încuraja petrecerea timpului liber în natură și spre a se solidifica legătura dintre tinerii de diferite vârste.

Spre încheiere, copiii s-au mobilizat exemplar și au muncit în echipe, pentru a lăsa trapeza și curtea mănăstirii în curățenie și ordine.

La final, toți cei prezenți au plecat încântați, după această zi deosebită și cu recunoștință în suflet, față de cei ce s-au ostenit și au colaborat la această activitate emoționantă!

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook