Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Luni, 24 iulie, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, s-a desfăşurat la Mănăstirea ”Sfinții Martiri Brâncoveni” din localitatea Cârlomănești, judeţul Galaţi, o frumoasă zi de tabără pentru mulți tineri din protopopiatul Tecuci.

Activităţile desfăşurate în cadrul acestei tabere au fost așezată sub egida programului eparhial „Vacanța din pridvorul Bisericii“, derulat în lunile iulie şi august în centrele parohiale parohiale şi mănăstirile din cuprinsul Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

75 de tineri din parohiile Umbrărești I, Bucești şi „Adormirea Maicii Domnului“ din municipiul Tecuci, însoțiți și foarte bine organizați de părinții și îndrumătorii lor duhovnicești s-au bucurat de frumusețea locului și de cunoscuta ospitalitate a organizatorilor.

Pe durata întregii zile au fost susținute un număr de trei cateheze, ce au oferit tinerilor posibilitatea de a întreba și de a primi multe răspunsuri folositoare la problemele şi întrebările ce îi preocupă.

În poienița din spatele Altarului de vară al mănăstirii, a avut loc un program artistic, moderat de o inimoasă profesoară de chitară din Parohia Bucești precum și un antrenant program de informare medicală susținut de o tânără studentă la Facultatea de Medicină, enoriaşă a Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului” din Tecuci.

Pe seară a avut loc și un minicampionat de fotbal, câștigat de tinerii umbrăreșteni.

Agapa frățească, focul de tabără și lansarea de lampioane au încheiat această minunată zi, ce a adus multă bucurie în sufletele copiilor și dorința de reveni cât mai curând la Mănăstirea Cârlomănești.

Pr. Rareş Bucur

Pr. Cornel Păduraru

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook