Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop dr. Casian Crăciun al Dunării de Jos, în data de 25 mai 2010, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a avut loc examenul de atestat la finalizarea celor 4 ani de cursuri teologice. La acest examen au luat parte 50 de elevi din clasele a XII-a de la specializările Teologie Pastorală, Patrimoniu şi Monahal.

Comisia de examinare a fost alcătuită din profesori ai seminarului gălăţean sub preşedinţia pc. pr. univ. dr. Nicolae D. Necula, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din Bucureşti.

Marţi, în prima zi a examinărilor, elevii seminarişti şi profesorii acestora au participat la slujba Sfintei Liturghii în Capela Seminarului şi au primit binecuvântarea arhierească a Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, care a adresat, în sala de conferinţe, un mesaj de încurajare tinerilor absolvenţi. În acest cadru a avut loc şi prezentarea lucrărilor monumentale de iconografie realizate de elevii clasei de Patrimoniu.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook