Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada 22–26 mai a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, la Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, s-au desfăşurat probele de aptitudini pentru elevii înscrişi la examenul de admitere.

În zilele de 22 şi 23 mai a.c., a avut loc înscrierea candidaţilor, iar în ziua de 24 mai a.c. au avut loc vizita medicală - probă obligatorie pentru candidaţii de la toate specializările, verificarea dicţiei - probă orală pentru candidaţii de la specializarea pastorală, studiul formelor şi desen după natură - probă practică pentru candidaţii de la specializarea patrimoniu cultural, studiul culorii şi compoziţie plastică - probă practică pentru candidaţii de la specializarea patrimoniu cultural.

Examinarea candidaţilor a continuat, în ziua de 26 mai a.c., cu verificarea cunoştinţelor generale de Religie - probă scrisă pentru candidaţii de la toate specializările, urmând ca luni, 29 mai a.c., să fie afişate rezultatele la probele de aptitudini, să fie depuse eventualele contestaţii, acolo unde metodologia permite acest lucru şi să fie afişate rezultatele finale.

Anul acesta, la Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, s-au înscris un număr de 29 elevi, din cele două judeţe ale eparhiei, Galaţi şi Brăila.

 

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook