Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Duminică, 6 mai a.c., începând cu ora 15:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian s-a desfășurat în Sala de sport a Școalii „Tudor Pamfile“ din comuna Țepu, județul Galați, concursul de fotbal „Tinerețe și credință“, ediția a V-a.

La această competiție, organizată de Protoieria Nicorești în colaborare cu Școala Gimnazială „Tudor Pamfile“ și Primăria Țepu, au participat copii din parohiile: Buciumeni, Țepu, Gefu, Ghidigeni, Toflea, Brăhășești, Priponești, Ciorăști, Coasta Lupei, Tecucel, Nicorești și Vișina.

Prin implicarea preoților și a profesorilor de sport au fost prezenți la competiția sportivă, aproximativ 120 de copii. Pe lângă echipele de fotbal formate au venit și copii din satele sus-menționate pentru a susține favoriții.

Clasamentul concursului a fost:

  • Locul I, Școala Țepu;
  • Locul II, Școala Ciorăști;
  • Locul III, Școala Toflea;
  • Locul IV, Școala Brăhășești.

La final toate echipele au fost premiate cu diplome, iconițe, revista „Călăuza ortodoxă“ a Eparhiei Dunării de Jos, dulciuri și sucuri în valoare de 500 lei, toate  oferite de Protoieria Nicorești. Primăria Țepu a premiat echipele clasate pe primele trei locuri cu suma de 500 lei.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook