Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea ÎPS dr. Casian Crăciun Arhiepiscopul Dunării de Jos, în data de 28.3.2013 a avut loc,  la Așezământul social-filantropic „Sf. M.Mc. Pantelimon“  un atelier de lucru, desfăşurat în cadrul proiectului Forte-Formare trainică pentru parteneriat social.

La această întâlnire au participat reprezentanţi ai Eparhiei Dunării de Jos, ai Federaţiei Filantropia, ai partenerului transnaţional IFI (instituto de formacion integral), precum şi coordonatorii centrelor socio-medicale care îşi desfăşoara activitatea cu binecuvântarea Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Printre aspectele dezbătute au fost cele legate de procesul de planificare strategică pe cele trei domenii: educaţional şi activităţi cu tineretul, patrimoniu cultural şi social, aspecte legate de procedura de acreditare pe servicii sociale conform noilor reglementări legislative, precum şi noi oportunităţi de identificare, atragere şi valorificare a resurselor umane şi materiale, care să vină în sprijinul oferirii de ajutor aproapelui aflat în suferinţă.

Proiectul Forte-Formare trainică pentru parteneriat social este implementat de către Federaţia Filantropia, în parteneriat cu Patriarhia Română, IFI (instituto de formacion integral) şi Global Commercium, fiind finanţat prin Fondul Social European POSDRU  2007-2013.

Diac. Ionuţ Căşuneanu

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook