Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În perioada 21-24 martie, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române şi a Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la Galaţi are loc întrunirea consultativă naţională A.S.C.O.R. si L.T.C.O.R.

Programul a debutat astăzi, 21 martie a.c. cu participarea membrilor A.S.C.O.R. şi L.T.C.O.R. la Sfânta Liturghie a Darurilor înainte Sfinţite şi la slujba de Te-Deum, oficiate în Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, în prezenţa Chiriarului Dunării de Jos.

După programul liturgic, tinerii s-au îndreptat spre Sala Senatului Universităţii „Dunărea de Jos“ unde Înaltpreasfinţia Sa a deschis lucrările oficiale ale întrunirii consultative naţionale.

Au urmat prezentarea activităţilor derulate în anul 2013 la nivelul filialelor din ţară, evidenţierea principalelor realizări dar şi a dificultăţilor întâmpinate în anul precedent, precum şi a proiectelor majore propuse pentru anul 2014.

Au participat reprezentanţi a 16 filiale A.S.C.O.R. şi 8 filiale L.T.C.O.R. din ţară, dar şi reprezentanţi ai filialei A.S.C.O.R. din Chişinău.

Întrunirea consultativă naţională care se desfăşoară zilele acestea la Galaţi are rolul de a face cunoscut activităţile desfăşurate pe plan naţional de la ultimul Congres, de a analiza problemele pe care filialele le întâmpină pe plan local, precum şi de identificare a celor mai bune soluţii şi metode în vederea dinamizării activităţilor  misionare specifice.

Întrunirea consultativă naţională de la Galaţi va fi urmată, în toamnă, de Congresul Naţional al A.S.C.O.R. şi L.T.C.O.R.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook