Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Mitropolia Munteniei și Dobrogei Arhiepiscopia Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 28 martie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop, în Protoieria Covurlui a avut loc şedinţa lunară administrativă, în cadrul căreia au fost analizate aspecte legate de programele educaţionale, social-filantropice şi administrative ce vor fi organizate de Sărbătoarea Învierii Domnului.

În cadrul conferinței a fost organizată o expoziţie unde au fost prezentate lucrările de la Concursul Catehetic National „Icoana şi Şcoala mărturisirii“ prezentându-se totodată şi rezultatele proiectului.

În conformitate cu programele social-filantropice eparhiale desfăşurate în perioada Postului Mare, preoţii participanţi au săvârşit Taina Sfântului Maslu, după care au organizat o activitate de binefacere în cadrul Centrului Medico-Social din localitatea Pechea.

Cu această ocazie au fost donate 24 de dulapuri de haine în valoare de 7000 lei, la care s-au adăugat şi alte produse constând în alimente de bază, haine și produse de igienă, valoarea acestora fiind de aproximativ 4000 lei.

La finalul acestei activităţi pc protoiereu a adresat un cuvânt de învățătură,  mulţumind tuturor celor care au făcut posibilă această milostenie.

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni