Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Capela Spitalului Județean, corp B, din municipiul Brăila „Sfântul Spiridon“ și-a sărbătorit astăzi cel de-al doilea hram.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, câțiva tineri voluntari coordonați de pr. capelan Ionuț Vargă, au desfășurat un program social-filantropic îndreptat către 15 persoane internate în Sectia de chirurgie infantilă a unității medicale brăilene, prin oferirea unor pachete cu obiecte de igiena personală, atât de necesare celor aflați în astfel de situații.

În continuarea programului de întrajutorare a semenilor noștri, desfășurat de capela brăileană, trei familii nevoiașe cu 15 copii, care locuiesc foarte modest în locuințe improvizate la marginea cartierului Pisc a municipiului Brăila, au primit din partea preoților articole de îmbrăcăminte, alimente și produse de igienă în valoare de 1.000 de lei.

Având în vedere condițiile precare în care locuiesc aceste trei familii, cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Părinte Arhiepiscop Casian, capela „Sfântul Spiridon“ din Brăila, cu implicarea activă a voluntarilor săi și în parteneriat cu mai multe parohii din municipiul Braila, se va încerca demararea un proiect de amenajare a unor spații mai bune de locuit.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook