Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

La data de 11 noiembrie a.c., credincioşii parohiei „Sfinţii Mina, Victor şi Vichentie“ din cartierul I.C. Frimu al municipiului Galaţi, şi-au sărbătorit ocrotitorii.

Biserica s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei peste o mie de credincioși care au participat la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos, înconjurat de un ales sobor de preoţi şi diaconi.

La finalul Sfintei Liturghii, o parte din elevii Şcolii Gimnaziale nr. 12 „Miron Costin“, participanţi la programul ”Hristos împărtășit copiilor” au fost împărtăşiţi cu Sfintele Taine, iar 20 dintre ei, câştigători ai concursului „Viaţa şi minunile Sf. Mucenic Mina“, organizat de parohie au primit premii din mâna Chiriarhului Dunării de Jos.

La eveniment a fost prezentă şi caravana medicală din cadrul Centrului Medical „Irina“ din Galaţi care, prin cei doi medici voluntari au oferit consultaţii gratuite celor neputincioşi, aflaţi în evidenţele speciale ale parohiei.

În spaţiul generos oferit de curtea bisericii au fost amenajate câteva corturi din care s-au oferit credincioşilor pachete cu hrană caldă, după ce în prealabil au fost binecuvântate de Înaltpreasfinţitul Casian.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook