Joi, 18 octombrie 2018, la sediul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Adunării generale a Organizaţiei C.A.R. a clerului şi salariaţilor bisericeşti din Eparhia Dunării de Jos pentru un mandat de patru ani.

Şedinţa s-a desfăşurat în Sala „Arhiepiscop Antim Nica” a Centrului Eparhial, şi a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian.

După rostirea rugăciunii, Înaltpreasfinţia Sa a ţinut un cuvânt în care a subliniat rolul important pe care această organizaţie îl are în sprijinirea membrilor săi care au nevoie de ajutor, arătându-se prin aceasta unitatea şi solidaritatea creştină atât de necesare în zilele noastre.

În continuare, a avut loc alegerea celor cinci membri ai Consiliului director, a celor trei membri ai Comisiei de Cenzori şi a preşedintelui organizaţiei, respectiv pc. pr. Mitu Claudiu, de la parohia „Sf. Daniil Sihastrul“ din Protoieria Galaţi.

Cea de-a doua parte a întrunirii a fost dedicată stabilirii mai multor obiective ce au în vedere  dezvoltarea şi susţinere permanentă a activităţii de întrajutorare desfăşurată de Casa de Ajutor Reciproc.

Concert caritabil

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook