Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Joi, 18 octombrie 2018, la sediul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-a desfăşurat şedinţa de constituire a Adunării generale a Organizaţiei C.A.R. a clerului şi salariaţilor bisericeşti din Eparhia Dunării de Jos pentru un mandat de patru ani.

Şedinţa s-a desfăşurat în Sala „Arhiepiscop Antim Nica” a Centrului Eparhial, şi a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian.

După rostirea rugăciunii, Înaltpreasfinţia Sa a ţinut un cuvânt în care a subliniat rolul important pe care această organizaţie îl are în sprijinirea membrilor săi care au nevoie de ajutor, arătându-se prin aceasta unitatea şi solidaritatea creştină atât de necesare în zilele noastre.

În continuare, a avut loc alegerea celor cinci membri ai Consiliului director, a celor trei membri ai Comisiei de Cenzori şi a preşedintelui organizaţiei, respectiv pc. pr. Mitu Claudiu, de la parohia „Sf. Daniil Sihastrul“ din Protoieria Galaţi.

Cea de-a doua parte a întrunirii a fost dedicată stabilirii mai multor obiective ce au în vedere  dezvoltarea şi susţinere permanentă a activităţii de întrajutorare desfăşurată de Casa de Ajutor Reciproc.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook