Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, Eparhia Dunării de Jos, în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi, a organizat astăzi, 20 septembrie 2017, cu sprijinul voluntarilor din Protoieria Tecuci o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor care au nevoie urgentă de sânge.

Astăzi, 57 de persoane s-au deplasat de la Tecuci la Galaţi, pentru a dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, slujitori şi credincioşi din parohiile din cadrul Protoieriei Tecuci.

Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Tranfuzie Sanguină – Galaţi.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, va continua la cele două centre Regionale de Transfuzie Sanguină din Galați şi Brăila, unde sunt programați, în fiecare săptămână, slujitori şi credincioşi din parohiile Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Totodată, precizăm că în această săptămână, în zilele de 21 şi 22 septembrie 2017, tot din cadrul Protoieriei Tecuci vor mai veni 85 de persoane pentru a dona sânge la Centrul Regional de Tranfuzie Sanguină – Galaţi.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook