Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 18 septembrie 2018, cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la Galați a avut loc întrunirea filialei Galați a Asociației ”Părinți pentru Ora de Religie”.

Evenimentul s-a desfăşurat în Sala de conferinţe a protoieriei Galaţi şi a reunit reprezentanţi ai APOR, filiala Galaţi şi slujitori din cadrul protopopiatelor Galaţi, Târgu Bujor şi Nicoreşti.

În cadrul întrunirii au fost prezentate importante lămuriri privind referendumul ce se va organiza în luna octombrie a acestui an pentru clarificarea noţiunii de căsătorie şi a fost subliniată necesitatea participării la vot în număr cât mai mare.

De asemenea, s-a precizat că activitatea A.P.O.R. Galaţi se va intensifica în perioada următoare prin activități proactive de implicare și prezentare a acestui demers de importanță covârșitoare pentru viitorul societății românești.

Între membrii filialelor A.P.O.R. de la Dunărea de Jos se numără jurişti, profesori, ingineri, medici, oameni de cultură, la care se adaugă şi alte personalităţi reprezentative ale celor două județe din cadrul Eparhiei.

Foto credit: Coaliţia pentru Familie

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook