Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Joi, 31 august, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul  Dunării de Jos, 70 de copii din Parohiile Frumușița, Tămăoani și Fântânele, împreună cu preoții parohi din cele trei localităţi gălăţene, au participat la o serie de activităţi organizate în cadrul programului eparhial de tabere pentru copii şi tineri ”Vacanța din pridvorul Bisericii”.

Programul a început cu rostirea rugăciunilor de dimineață în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Frumușița și a continuat cu vizitarea parcului bisericii și a Așezământului multifuncțional „Sf. Ioan Gură de Aur“ și „Patriarhul Iustin Moisescu“ din cadrul acestei comunităţi parohiale.

După micul dejun oferit în cadrul așezământului parohial, în parcul  generos și frumos amenajat  al bisericii din localitatea Frumușița, copiii au au fost implicați în mai multe activități sportive, jocuri recreative, concursuri tematice, sub îndrumarea și atenta supravegherea a celor trei clerici organizatori ai evenimentului.

La final, toți copiii participanți au servit masa de prânz, întorcându-se acasă cu bucurie, după o zi plină cu surprize plăcute, în care au socializat, şi-au făcut noi prieteni și au reuşit să se desprindă de cotidian și măcar pentru o zi să renunțe  la telefoane și tablete care, de multe ori, provoacă dependență şi le răpeşte copilăria.

Pr. Rareş Bucur

Pr. Laurenţiu Mocanu

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook