Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Miercuri, 6 septembrie 2023, în cadrul programului social-filantropic „Hristos în Școală“, desfășurat de Arhiepiscopia Dunării de Jos cu prilejul deschiderii noului an școlar, în Protopopiatul Târgu Bujor au fost distribuite către parohii 367 de ghiozdane cu rechizite școlare pentru copii care provin din familii defavorizate sau care se confruntă cu dificultăți materiale.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea protoiereului din zonă la biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului“ din orașul Târgu Bujor.

În deschiderea evenimentului a fost oficiată o slujbă de mulțumire pentru darurile revărsate de Dumnezeu asupra profesorilor, elevilor și părinților acestora, la respectiva slujbă părticipând şi copiii din localitatea Târgu Bujor cărora li s-au oferit ghiozdanele pregătite special pentru acest nou an școlar.

În zilele următoare, ghiozdanele echipate vor fi oferite copiilor nevoiaşi aflaţi în evidenţele parohiilor din cuprinsul protopopiatului Târgu Bujor.

Acest sprijin oferit elevilor constituie şi o încurajare şi un impuls pentru implicarea cât mai activă în programul și activitățile școlare în vederea obținerii unor rezultate bune la învățătură și consolidarea relației cu membrii comunităților parohiale din care aceştia fac parte.

Pr. Rareş Bucur

Pastorală la Învierea Domnului

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook