Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 23 august 2019, chiriarhul Dunării de Jos, l-a vizitat la domiciliu pe tânărul gălățean Dănuț Mircea Tenea, care în aceste zile se pregăteşte pentru a merge în Germania la terapii avansate de recuperare.

Întrucât deplasarea la Clinica de recuperare neuropsihomotorie din Freiburg, se va face luni, 26 august 2019, Dănuţ a primit astăzi Sfânta Împărtăşanie cu mare bucurie şi a purtat un dialog de suflet cu Părintele Arhiepiscop.

Ierarhul Dunării de Jos l-a încredinţat pe tânărul Dănuţ că îl va purta în rugăciuni permanent şi că îl va susţine cu tot ce este necesar în această perioadă grea de recuperare.

La tratament în Germania, Dănuţ va avea şi sprijinul unor tineri germani care, la începutul acestei luni l-au vizitat acasă şi au luat datele necesare pentru a stabili alte vizite atunci când el va ajunge în Germania.

Dănuţ Tenea este un elev eminent al Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza“ din Galați, în vârstă de 16 ani, care, în urma unui accident rutier petrecut în anul 2018, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a fost supus în țară mai multor intervenții chirurgicale pe creier la Spitalul de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” din București și a numeroase ședințe de kinetoterapie și logopedie.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook