Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Tot astăzi, Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, însoţit de o preoţi doin slujirea socială a vizitat cadrele medicale şi persoanele aflate în îngrijire în cadrul Centrului de Îngrijiri Paliative ”Sfântul Nectarie” - Veneţia Medical din Brăila.

În cadrul acestei vizite, ierarhul Dunării de Jos s-a rugat Mântuitorului Hristos şi Maicii Sale Preacurate atât pentru ajutorul cadrelor medicale care se ostenesc aici, cât şi pentru sănătatea persoanelor care beneficiază de serviciile medicale în cadrul acestei instituţii.

Părintele Arhiepiscop a oferit personalului medical şi bolnavilor sticle cu Aghiasmă, iconiţe şi reviste bisericeşti.

Întâlnirea dintre chiriarh şi cei internaţi în acest Spital a produs momente de alinare şi nădejde că Doctorul sufletelor şi al trupurilor, Hristos Domnul, prin rugăciunile Maicii Sale, este permanent prezent în viaţa celor ce Îi cheamă şi aduc raze de lumină, alungând negura neputinţei.

În cuvântul adresat cu prilejul acestei vizite, arhipăstorul Dunării de Jos a evidenţiat necesitatea sprijinirii semenilor noştri aflaţi în suferinţe şi în încercări, apreciind totodată nivelul de profesionalism şi empatie al cadrelor medicale, precum şi calitatea înaltă a serviciilor oferite în această clinică medicală brăileană.

Spitalului de Recuperare şi Boli Cronice „Veneţia Medical” este primul spital privat din municipiul Brăila. În această unitatea spitalicească există o secţie de recuperare neurologie cu 22 de paturi, o secţie de recuperare ortopedie-traumatologie cu 16 paturi, o secţie de recuperare respiratorie cu 14 paturi, o secţie de oncologie pentru spitalizare de zi cu 12 paturi, Geriatrie şi gerontologie cu 18 paturi, medicină paleativă cu 34 de paturi şi o bază de tratament pentru recuperare, cu piscină, pentru fizio kineto hidroterapie.

Pentru ca rezultatele să fie cele dorite, pacienţii sunt trataţi de o echipă formată din medici de specialitate.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook