Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Astăzi, 12 iulie 2010, Înaltpreasfinţitul Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a prezidat în cadrul Centrului pastoral-misionar „Sf. Ioan Casian”, din Galaţi, întâlnirea premergătoare şedinţei Consiliului Eparhial, de analiză retrospectivă pe semestrul I-2010 dar şi de perspectivă, a activităţilor bisericeşti de la Dunărea de Jos. La întâlnire au participat membrii permanenţei Consiliului Eparhial consilierii Arhiepiscopiei şi pc. pr. protopopi, din cele opt protoierii ale eparhiei.

În deschiderea lucrărilor chiriarhul a vorbit despre importanţa învăţăturilor Sfintei Evanghelii şi a Sfinţilor Părinţi în formarea noastră duhovnicească, precum şi rolul rugăciunii personale în activitatea pastoral-misionară a slujitorilor atât de la parohii, cât şi a celor din administraţia eparhială.

În partea a doua a şedinţei au fost prezentate şi analizate diferite aspecte de ordin liturgic, pastoral, misionar, educaţional şi filantropic, ce au caracterizat activitatea parohiilor şi mănăstirilor Arhiepiscopiei, în primul semestru al alestui an.

Biroul de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook