Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

La data de 19 aprilie a.c., în incinta Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi a fost inaugurat noul Centru de Documentare Europeană.

Acesta face parte din reţeaua de centre constituită de către Comisia Europeană din România, structură care asigură o informare detaliată şi extrem de variată cu privire la legislaţia, politicile şi instituţiile Uniunii Europene atât pentru studenţi, cât şi pentru profesioniştii interesaţi, reprezentând un instrument important în procesul de aliniere la standardele europene.

La eveniment a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

După prezentarea volumului „Gurile Dunării – o problemă europeană. Comerţ şi navigaţie la Dunărea de Jos în surse contemporane (1829-1853)“ de către autorul ei, dl Constantin Ardeleanu, inaugurarea a fost urmată de Forumul European, dezbatere pe teme economice organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi de expoziţia cu tema „135 de ani de la intrarea României cu drepturi depline în Comisia Europeană a Dunării (1878)“.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook