Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Duminica a cincea din Postul Mare preoții din Protopopiatul Târgu Bujor, judeţul Galaţi, discuțiile duhovnicești cu credincioșii, prin intermediul mijloacelor media disponibile au fost completate de acțiunile filantropice organizate în folosul semenilor greu încercați de epidemia din ţară.

Preoţii din cadrul acestui protopopiat au oferit pachete cu alimente neperisabile și produse de igienă mai multor familii formate din bătrâni și celor cu mulți copii.

Pentru 9 persoane din Parohia Rădești au fost oferite pachete cu alimente în valoare de 200 lei. La Parohia Rogojeni, pachetele cu alimente și produse igienico-sanitare au ajuns la 5 persoane vârstnice, valoare darurilor fiind de 230 lei. Şi Parohia Tămăoani a ajutat 10 enoriași cu produse alimentare neperisabile, în valoare de 150 lei. În Parohiile Pleșa, Aldești și în cătunul Șipote, preotul paroh a întreprins o acțiune filantropică pentru 10 persoane, ajutoarelor fiind de 330 lei. În localitatea Adam preotul paroh a oferit 20 de pachete cu alimente, produse igienico-sanitare și cărți de zidire sufletească, în valoare de 500 lei.De asemenea, Parohia Târgu Bujor I a oferit pachete cu alimente în valoare de 1.000 lei.

Totalul acțiunilor filantropice din perioada 3-5 aprilie a fost în acest protopopiat în cuantum de 2.410 lei.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook