Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul activităţilor social-filantropice desfăşurate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în această perioadă prepascală, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian,astăzi, 30 aprilie, membrii din cadrul Asociaţiei Studenţilor Creştin Ortodocşi Români, filiala Galaţi, au oferit daruri pentru 40 de familii nevoiaşe din localitatea gălăţeană Cărăpceşti.

În cadrul unei campanii umanitare desfăşurată în perioada 26-30 aprilie 2021 de către A.S.C.O.R. Galaţi, toţi membrii acesteiasociaţii creştine, dar şi alţi tineri din mediul online, au donat alimente şi bani pentru aceste familii cu copii şi cu situaţii materiale precare din localitatea Cărăpceşti.

După ce produsele, constând în pachete cu alimente greu perisabile, materiale de igienă, jucării, biciclete, cărţi, produse de birotică şi papetărie, dulciuri şi fructe au fost pregătite la sediul A.S.C.O.R. din Campusul studenţesc Galaţi, acestea au fost transportate în nordul judeţului pentru a fi oferite nevoiaşilor.

Voluntarii A.S.C.O.R. Galaţi împreună cu preotul paroh Boldeanu Vasile de la Parohia Cărăpceşti s-au deplasat la casele beneficiarilor pentru a le oferi darurile special pregătite şiatât de necesare semenilor sărmani în această perioadă.

Darurile în valoare de 10.000 lei au fost primite cu mare bucurie şi constituie un real folos pentru cei nevoiaşi.

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, activitaţile de sprijinire a semenilor cu posibilităţi materiale reduse, dar şi a celor aflaţi în unităţile medicale şi centrele sociale continuă şi în perioada pascală  prin implicarea preoţilor jertfelnici şi a voluntarilor din eparhia noastră.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook