Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu ajutorul Lui Dumnezeu, în anul Sf. Vasile cel Mare – dascălul filantropiei, Episcopia Dunării de Jos în parteneriat cu Consiliul Local, desfăşoară Programul social „Speranţe pentru vârsta a III-a” – program cu finanţare de la bugetul de stat si din fonduri PHARE. Prin acest program sprijinim 50 de persoane vârstnice cu venituri reduse prin acordarea de consiliere medicală, socială şi psihologică la Centrul social dar şi prin oferirea de hrană la domiciliu.

Deoarece proiectul nu a fost gândit doar pentru oferirea de servicii numai pentru trup ci şi pentru îngrijirea sufletul fiecărui asistat, cu binecuvântarea PS nostru Casian, Episcopul Dunării de Jos, părintele consilier social împreună cu managerul şi asistentul social din proiect şi cu preotul din parohia unde se află fiecare bătrân, au mers la domiciliul persoanelor nedeplasabile, care sunt în număr de 20, şi au stropit cu aghiasmă casele acestora, totodată rostindu-se şi rugăciuni pentru întărirea şi sănătatea bătrânilor.

Această acţiune se va desfăşura de acum periodic urmând ca pe viitor să o extindem la un număr cât mai mare de persoane.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook