Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Parinte Casian, Arhiepiscop al Dunării de Jos, in parohia Viziru de Jos, Protoieria Însurăţei, în perioada 1-15 august se desfăşoară cea de-a XVIII-a ediţie a taberei de vară care în anul omagial euharistic are ca temă Sfintele Taine ale Spovedaniei şi Împărtăşaniei, temeiuri ale mărturisirii şi comuniunii în credinţă în rândul tinerilor.

La activitatile taberei participă, pe lângă cei cincizeci de tineri din Centrul pilot de tineret ai parohiei Viziru, şi şaptezeci de tineri din diferite parohii ale Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Programul taberei cuprinde activităţi liturgice şi ateliere de creaţie, cultural-artistice, de formare a liderilor şi animatorilor de grup, sportive şi recreative.

Duminică, 10 august 2014, s-a săvarşit Sfanta Liturghie sub protia Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, înconjurat de un sobor de preoţi din Protoieria Însurăţei, în prezenta unui mare număr de credincioşi, cărora Înaltpreasfinţia Sa le-a dăruit, pe lângă cuvântul de învăţătură, iconiţe şi brosuri cu conţinut catehetic privind Sfintele Taine ale Spovedaniei şi Împărtăşaniei.

După Sfânta Liturghie, în curtea Bisericii s-a săvârsit slujba Paraclisului Maicii Domnului, cântat antifonic de tinerii participanţi la tabara.

În incheiere s-a organizat o agapă, atât pentru tineri, cât şi pentru cei prezenţi la slujbă.

Programul cadru al anului 2022

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook