Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Vineri, 3 decembrie a.c., în aşteptarea sărbătorilor Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul spiritual al Brăilei, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la capela pentru persoanele cu dizabilităţi „Sfinţii 40 de Mucenici” din municipiul Brăila, a avut loc un concurs pe teme religioase, în cinstea patronului spiritual al oraşului, la care au participar membrii din cadrul Filialei nevăzătorilor-Brăila.

La eveniment a fost prezenţi pc. pr. Ionel Rotaru, consilier eparhial, în cadrul sectorului social-filantropic, delegatul chiriarhului Dunării de Jos, alături de reprezentanţi ai Filialei surzilor-Brăila, Filialei nevăzătorilor-Brăila, Asociaţiei „Speranţa”, Asociaţiei „Trebuie!”, Centrului şcolar de educaţie incluzivă şi Centrului de îngrijire şi asistenţă-Brăila.

Toţi participanţii la concurs au primit daruri constând din pachete cu dulciuri, cărţi de rugăciune şi iconiţe, iar câştigătorii concursului au fost premiaţi şi felicitaţi.

Programul a continuat cu un scurt spectacol, oferit de persoanele cu deficienţe de auz şi vorbire, constând din imne religioase şi recitări de poezii.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook