Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul manifestărilor spirituale organizate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în oraşul Brăila cu prilejul sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul municipiului, luni, 3 decembrie a.c. a fost organizat programul social-filantropic intitulat „În căutarea celor trişti şi singuri“. Un număr de 26 de parohii din municipiul Brăila au vizitat diferite instituţii sociale, oferind 1.644 de pachete cu alimente în valoare de 9.896 lei.

Între instituţiile de ocrotire socială vizitate s-a numărat şi Căminul pentru persoane vârstnice „Sf. Nicolae“ al parohiei cu acelaşi ocrotitor din Brăila. După slujba de sfinţire a apei, un grup de copii a prezentat un program de cântece şi poezii religioase. La final, preoţii au stropit cu agheasmă şi saloanele, oferindu-le persoanelor asistate daruri de suflet.

O astfel de acţiune a fost organizată şi la Căminul pentru persoane vârstnice „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Brăila. Beneficiarii centrului au primit alimente, dar şi iconiţe şi revista eparhială.

Astfel de acţiuni vor mai fi organizate în municipiul Brăila şi zilele viitoare.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook