Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de prăznuire a Sfântului Cuvios Daniil Sihastrul, Protoieria Tecuci, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a desfăşurat un program misionar şi social filantropic în mijlocul deţinuţilor de la Penitenciarul de maximă siguranţă din Galaţi.

În capela „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din incinta Penitenciarului, un sobor de preoţi au săvârşit rugăciunile speciale pentru cei din închisori şi Acatistul Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, în prezenţa persoanelor private de libertate şi a cadrelor acestei instituţii.

La eveniment au participat şi un grup de tineri de la liceele tecucene, membri ai Ligii Tineretului Ortodox, care au susţinut în faţa celor prezenţi un miniconcert de colinde.

De asemenea, prin grija aceleiaşi protoierii au fost împărţite daruri de alimente, articole de încălţăminte şi obiecte igienico-sanitare de primă necesitate.

La final, tinerii au vizitat atelierul de pictură al Penitenciarului, unde au admirat câteva din picturile iconografice şi peisagistice relizate de persoanele private temporar de libertate.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook