Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În zilele premergătoare slăvitului Praznic al Naşterii Domnului, mai multe grupuri de colindători din Galaţi şi Brăila au dorit să-l colinde pe chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian.

Astăzi, 21 decembrie a.c., în Aula Magna a Centrului pastoral-misionar „Sf. Ioan Casian“ din incinta Reşedinţei arhiepiscopale din Galaţi, chiriarhul Dunării de Jos a primit Corul militar al Garnizoanei Brăila, care a interpretat colinde tradiţionale, într-o deosebită armonie.

Corul Garnizoanei Brăila este format din membrii fanfarei militare, fanfară care, după tradiţie, deschide sărbătorile la Bobotează, cântând troparele, alături de preoţimea brăileană.

La eveniment au fost prezenţi şi consilierii eparhiali, precum şi angajaţii centrului administrativ al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

La final, Părinte Arhiepiscop a ţinut un cuvânt în care a mulţumit membrilor coralei armatei şi tuturor angajaţilor din administraţia eparhială, pentru efortul depus în acest an în slujirea administrativă a Bisericii.

Ierarhul Dunări de Jos i-a binecuvântat pe toţi şi le-a oferit daruri.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook