Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

La zi de mare praznic pentru Căminul de Persoane Vârstnice „Sfântul Spiridon“ – Galați, sub genericul „Sfântul Spiridon – Un Bunic între bunici“, la parohia „Sfântul Gheorghe și Sfântul Nicolae“ din cadrul instituției amintite, dragostea a îmbrăcat veșmântul dăruirii, al omeniei şi al filantropiei.

Astfel, după slujbele Vecerniei, Litiei și Acatistului Sfântului Ierarh Spiridon săvârşite în ajunul sărbătorii, vârstnicii locatari au primit produse de igienă, produse proaspete de patiserie și cărticele de rugăciuni pentru bolnavi.

De asemenea, după Sfânta Liturghie din ziua hramului, prin donațiile unor oameni generoși, la câteva centre sociale pentru copii au fost dăruite obiecte de veselă, dulciuri, jucării, rechizite și podoabe pentru brad.

Tot cu acest prilej de sărbătoare parohia a realizat și o retrospectivă a anului 2020 prin intermediul unor panouri fotografice intitulate sugestiv „Frânturi de bucurie“.

Cuvântul de învățătură despre Sfântul Ierarh Spiridon a fost transmis enoriașilor din parohie prin intermediul Epistolarului duhovnicesc, nr. VIII, distribuit în căsuțele poștale.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook