Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În vederea pregătirii întrunirii forurilor eparhiale din Arhiepiscopia Dunării de Jos, la Centrul Eparhial din Galaţi a avut loc şedinţa de lucru a membrilor Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului şi Salariaţilor Bisericeşti.

Întrunirea a avut ca obiectiv prezentarea, dezbaterea şi aprobarea raportului de activitate pe anul 2015, luându-se act de modul pozitiv în care această instituţie anexă a Arhiepiscopiei a încheiat anul precedent.

După ce s-a dat citire raportului Comisiei de Cenzori, au fost discutate şi alte aspecte specifice activităţii CAR, precum: analiza şi aprobarea bugetului pentru anul 2016, în care sunt prevăzute şi sume pentru acordarea de sprijin material credincioşilor bolnavi, aflaţi în suferinţă, sau în instituţii de ocrotire socio-medicală.

Casa de Ajutor Reciproc este o instituţie anexă a Centrului Eparhial şi îşi desfăşoară activitatea cu binecuvântarea Chiriarhului Dunării de Jos şi în conformitate cu propriul Regulament de organizare şi funcţionare.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook