Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian, preoţi şi credincioşi din cadrul protopopiatului Tecuci s-au deplasat astăzi, 7 februarie, în localitatea Piscu Corbului, comuna Nicorești, judeţul Galaţi, la familia Grosu Marin și Maricela, care cresc împreună 10 copii.

Dorind a veni în întâmpinarea nevoilor urgente pe care leau membrii acestei familii, Arhiepiscopia Dunării de Jos a acordat astăzi un ajutor materialcare a contat înoferirea următoarelor produse: frigider, aragaz, aspirator, șifonier, pat dublu cu lenjerie, pilote, pături și perne, comodă, covoare, detergenți, preparate din carne, ulei, zahăr, orez, paste, fructe şi dulciuri. Valoarea ajutoarelor dăruite a fost de 5500 lei.

La momentul oferirii darurilor, copiii acestei familii erau la școală în comună și la Tecuci. Neașteptându-se la asemenea ajutor, tatăl celor 10 copii a fost foarte impresionat de acest act de iubire creştinească şi a mulţumit Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian pentru fapta bună şi grija părintească arătate.

Reprezentanţii ProtoierieiTecuci au luat act şi de situaţia de sănătate atânărului Grosu Alexandru, unul dintre copiii acestei frumoase familii, elev la Liceul Industrial din Tecuci, care are probleme medicale la ochi, stabilind cu acest prilej să-i acorde sprijinulde care va avea nevoie pentru tratamentul sau intervenţia chirurgicală, potrivit indicaţiilor medicale de specialitate.

În funcție de nevoi, periodic această familie va fi vizitată și ajutată.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook