Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

La data de 22 iulie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, s-a desfășurat o nouă tabără de vara la Mănăstirea Toflea din Protopopiatul Nicorești.

Aceasta mănăstire are o înălțătoare frumusețe, cu o sobrietate medievală, ea fericește privirea oricărui pelerin. Pătrunzând în interiorul bazilicii, copiii au mărturisit că „au simțit puterea rugăciunii rostită fără încetare“.

Tabăra a găzduit 22 de copii împreuna cu preotul paroh din localitatea Toflea și mai multe cadre didactice de la Școala din această localitate.

Copiii prezenți au fost antrenați în diverse jocuri recreative, au intonat cântece, au rostit poezii și au înălțat rugăciuni de mulțumire lui Dumnezeu pentru anul școlar care a trecut.

La încheierea zilei, copiii participanți au fost răsplătiți cu cărți de rugăciune, iconițe, dulciuri și o masă caldă.

Toți copiii prezenți au fost încântați de această binevenită tabără și au dorit să aducă mulțumiri Părintelui Arhiepiscop Casian pentru inițiativă, exprimându-și totodată dorința de a participa și la următoarea ediție. Unul dintre copii a mărturisit că el „își imaginează raiul cu asemenea frumuseți și bucurii“.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook