Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Joi, 22 iulie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian, 15 elevi de gimnaziu din Parohia Mohreanu, județul Brăila, au participat la „Tabăra de o zi“ desfășurată  în cadrul taberelor de vară organizate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în acest an.

Cu acest prilej, copiii au avut bucuria să cunoască diferite biserici reprezentative din municipiul Brăila (Catedrala „Nașterea Domnului“, biserica „Buna Vestire“ și biserica „Sfinții Arhangheli“), au vizitat Teatrul „Maria Filotti“, apoi au luat masa la Așezământul social-filantropic din cadrul parohiei „Sfânta Cuvioasă Parascheva“.

În continuarea programului dedicat acestei zile, în Gradina Mare a Brăilei, împreună cu preotul Simeon Sică și antrenați de câțiva voluntari, copiii au participat la diferite jocuri de socializare.

La întoarcerea spre casă, tinerii participanți au avut bucuria de a face un popas la cunoscuta biserică a mănăstirii ”Sfântul Pantelimon” din stațiunea Lacu Sărat, mulțumindu-I lui Dumnezeu pentru această zi minunată.

Pr. Rareș Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook