Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian, parohiile Mohreanu și Ulmu, din Protopopiatul Făurei, județul Brăila, au organizat o tabără de 3 zile pentru copiii din grupurile catehetice parohiale.

Astfel, în această săptămână, 34 de copii din cele două parohii brăilene, însoțiți de cei doi preoți parohi și trei cadre didactice, s-au bucurat de o binemeritată vacanță pe meleagurile patriei noastre.

Prima oprire a fost la Mănăstirea Caraiman din Bușteni, unde copiii și însoțitorii lor și-au plecat genunchii inimilor în biserica mănăstirii, mulțumind Bunului Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate cu prisosință în viața lor, rugându-se totodată și pentru călăuzirea pașilor spre săvârșire de fapte bune și mântuirea sufletelor.

În continuare, tinerii au vizitat Grădina Zoologică din Brașov, unde au admirat numeroasele specii de animale de acolo, au vizitat Piața Sfatului și Biserica Neagră din aceleași localitate și s-au bucurat de frumusețea naturii creată de Dumnezeu într-o drumeție montană spre Cascada Tamina.

Aceste activități se înscriu în programul eparhial de tabere desfășurat în această vară în Arhiepiscopia Dunării de Jos, prin care se dorește apropierea cât mai mult a copiilor de Dumnezeu și de Biserica strămoșească în vederea redescoperirii frumuseții comuniunii frățești.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook