Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 26 iunie 2013, Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos a săvârşit, în Catedrala Arhiepiscopală din Galaţi, slujba de Te-Deum pentru absolvenţii Secţiei Farmacie din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie a Universităţii „Dunărea de Jos“, ca mulţumire pentru toate binefacerile de la Dumnezeu şi ajutorul primit pe toată perioada studiilor.

La eveniment au participat decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie împreună cu distinsul corp profesoral universitar, autorităţile locale din cele două municipii ale eparhiei, tinerii absolvenţi ai specializării „Farmacie“, studenţi dar şi simpli credincioşi.

„Am mulţumit lui Dumnezeu în Catedrală, a arătat Înaltpreasfinţia Sa, pentru o nouă promoţie la Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii «Dunărea de Jos». După mai multe promoţii care au susţinut examenul de licenţă la alte centre universitare din ţară, anul acesta Facultatea de Medicină şi Farmacie va susţine examen de licenţă la Galaţi.

După cum Biserica este un mare spital pentru bolile sufletului, tot aşa Spitalul este o imensă biserică pentru bolile sufleteşti şi trupeşti”.

La final, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop a oferit tinerilor absolvenţi câte o carte de rugăciuni şi iconiţe.

Momentul solemn din Catedrală a fost continuat în sala mare a Teatrului Muzical.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook