Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în data de 27 iunie a.c., absolvenţii promoţiei 2013 din cadrul Departamentului Teologic al Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie – Galaţi au organizat cursul festiv la finalizarea studiilor.

Programul a debutat cu participarea tinerilor teologi la slujba Sfintei Liturghii, oficiată în Catedrala arhiepiscopală din Galaţi de către un sobor de preoţi profesori, în prezenţa chiriarhului Dunării de Jos.

După Sfânta Liturghie, Chiriarhul Dunării de Jos a oficiat slujba de Te-Deum, ca mulţumire pentru toate binefacerile primite de la Dumnezeu, după care, în Aula Facultăţii de Mecanică a Universităţii „Dunărea de Jos“ s-a desfăşurat cursul festiv al absolvenţilor de teologie didactică şi teologie asistenţă socială, precum şi a masteranzilor, în prezenţa cadrelor didactice universitare.

Profesorii şi absolvenţii au rostit scurte alocuţiuni adecvate momentului festiv al absolvirii cursurilor de licenţă şi masterat.

La final au fost oferite diplome, medalii, broşura cu viaţa Sf. Luca al Crimeii şi flori.

Anul acesta au absolvit 47 de studenţi şi 32 de masteranzi.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook