Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 24 mai 2019, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, la Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos a avut loc un Concert extraordinar de pian.

Evenimentul a fost organizat de Muzeul eparhial, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Pro Valores“, în cadrul proiectului „Citadele muzicale“, ediţia a VIII-a, desfășurat în perioada 24 mai - 2 iunie 2019, în șase orașe din România.

Primul eveniment din cadrul acestui turneului s-a desfăşurat în Salonul Oficial al Muzeului eparhial din Galați.

La această ediție, protagonista turneului este pianista Eva Garet, care, la numai 13 ani, face un maraton pianistic, prezentând publicului iubitor de muzică un program dificil, dar și atrăgător.

Supranumită „copilul minune al pianisticii românești“, Eva Garet a obținut rezultate impresionante pe scene importante și la competiții de mare valoare.

La Galați, tânăra artistă a făcut un adevărat maraton pianistic, prezentând un program deosebit de dificil, dar și de atrăgător, alcătuit din opusuri de Bach, Haydn, Liszt, Dohnanyi, Ceaikovski, Scriabin și Enescu.

La finalul interpretărilor muzicale, publicul gălăţean a răsplătit abordarea de excepţie a pieselor cu prelungite ropote de aplauze.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook