Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În data de 7 martie 2015, în cele două municipii marii ale Arhiepiscopiei Dunării de Jos s-a desfăşurat Olimpiada de Religie - faza judeţeană, la care au participat elevi  ai claselor VII-XII din judeţele Galaţi şi Brăila.

Subiectele au fost elaborate de către o comisie de profesori metodişti, pe baza programei anuale de studiu, pentru fiecare judeţ în parte. Comisia de supraveghere a fost alcătuită din profesori de alte discipline.

Activitatea didactică şi cultural-misionară a fost organizată de Inspectoratele Şcolare Judeţene din Galaţi şi Brăila în colaborare cu Arhiepiscopia Dunării de Jos.

La Galaţi, Olimpiada s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială nr. 43 „Dan Barbilian“, la această fază a competiţiei fiind înscrişi un număr de 350 elevi, în timp ce la Brăila concursul, la care au participat 242 elevi,  a fost găzduit de Şcoala Gimnazială nr. 23 „Mihai Eminescu“ din municipiu.

Această olimpiadă s-a dovedit a fi un bun prilej de a evidenţia activităţile elevilor şi participarea activă a lor la disciplina religie, precum şi implicarea exemplară a profesorilor de specialitate, în procesul didactic şi instructiv-educativ.

La final, toţi elevii participanţi au primit din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos broşura intitulată „Gustaţi şi vedeţi, că bun este Domnul!“.

Programul cadru al anului 2022

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook