Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 2 martie a.c., Aula „Virgil Madgearu“ a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ din Galaţi a fost gazda unei conferinţe, pe tema „România pentru familie“.

Evenimentul, organizat de Asociaţia „Părinţi pentru Ora de Religie“ - filiala Galaţi s-a bucurat de prezenţa domnului prof. dr. Pavel Chirilă - medic primar Clinica „Nera – Centrul pentru cercetări în recuperare oncologică“ – Voluntari, jud. Ilfov, a scriitorului Mihai Gheorghiu – director general adjunct al Muzeului Naţional al Ţăranului Român – Bucureşti şi Preşedinte al Comitetului de iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituţia României şi a domnului Ioan Şolea – Preşedintele Asociaţiei „Părinţi pentru Ora de Religie“, filiala Buzău.

Temele prezentate au suscitat un mare interes din partea publicului alcătuit din studenţi, membri A.P.O.R. de la mai multe filiale din municipiul şi judeţul Galaţi, intelectuali, preoţi.

Seara s-a încheiat cu un dialog al celor trei conferenţiari cu publicul prezent, susţinut prin răspunsurile oferite la întrebările primite din partea auditoriului.

Un eveniment similar s-a desfăşurat vineri, 4 martie a.c., în sala de conferinţe a Colegiului Naţional „Ana Aslan“ din Brăila.    

Programul cadru al anului 2022

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook