Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul manifestărilor dedicate sărbătorilor Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul Seminarului Teologic din Galaţi, la Teatrul „Nae Leonard“ a avut loc  concertul de muzică bisericească: „Toată suflarea să laude pe Domnul!“, cu participarea corurilor Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“, „Ortodoxia“ a Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi ale altor seminarii din ţară.

Sala teatrului a fost arhiplină, mulţi din cei prezenţi asistând în picioare.

La concert au fost prezenți Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înalpreasfinţitul Părinte Dionisie de Corint, preoţi, diaconi, elevi, studenţi, copii împreună cu părinţii lor.
Corurile care s-au perindat pe scena au intonat cântări bisericeși, colinde şi căntări din repertoriul tradiţional al poporului român. La final Înaltpreasfinţitul Părinte Casian a oferit premii şi  diplome de felicitare dirijorilor acestor grupuri muzicale.

Concertul este la a 11-a ediţie şi anul acesta tinerii elevi de la seminariile din tară au realizat şi o expoziție de icoane cu titlul: „Icoana, chipul omului îndumnezeit“ ce putea fi vizionată în holul Teatrului „Nae Leonard“.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook