Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, Arhiepiscopia Dunării de Jos în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi a organizat în perioada 10-11 noiembrie a.c. o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe patul spitalelor  în urma incendiului din 30 octombrie de la Clubul Colectiv, Bucureşti.

Întrucât numărul gălăţenilor care s-au implicat în  acţiunea umanitară organizată la nivel de municipiu a depăşit capacitatea Centrului de Transfuzie Sanguină, Arhiepiscopia Dunării de Jos a pus la dispoziţie cabinetele Centrului Medical „Sfinţii Cosma şi Damian“ din cadrul Aşezământului Social-Filantropic „Sfântul Vasile cel Mare“.

La campania din aceste zile  au participat slujitori de la Centrul Eparhial, de la Catedrala Arhiepiscopală şi de la parohiile din cadrul Protoieriei Galaţi, profesori ai Departamentului Teologic ai Facultăţii de Istorie, Filozofie şi Teologie şi ai Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi, studenţi teologi, elevi seminarişi, profesori de religie şi angajaţi neclericali de la parohiile din municipiu.

Personalul specializat  în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Tranfuzie Sanguină – Galaţi.

În funcţie de necesitate şi disponibilitate, campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos va continua şi în zilele următoare.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook