Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Duminică, 27 octombrie a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, s-a desfășurat în localitatea Nămoloasa Sat, județul Galați, prima ediție a Cupei Prieteniei la Fotbal.

Manifestarea sportivă a adunat la start, pe terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr.1 din satul Nămoloasa, șase echipe din județele Galați și Vrancea.

Prin tragere la sorți, cele șase echipe au fost repartizate în două grupe, fiecare având posibilitatea de a juca cel puțin câte două meciuri.

După prestația pe terenul de fotbal, toate echipele participante au primit din partea organizatorilor cupe și diplome.

În continuare, într-o atmosferă de colegialitate și respect, tinerii participanți la competiția sportivă și-au dat mâna în biserica parohială din Nămoloasa Sat, acolo unde, prin bunăvoința și ospitalitatea preotului Gheorghiță Ioniță, au stat la masă și s-au bucurat de comuniune, stabilind noi relații de prietenie.

Succesul acestui eveniment dedicat tinerilor s-a datorat bunei colaborări dintre preoții și profesorii de educație fizică și sport din cele șase localități participante: Nămoloasa, Hanu Conachi, Liești, Bucești, Nănești și Măicănești.

Pr. Rareș Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook