Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Vineri, 11 septembrie 2009, în oraşele Galaţi şi Brăilă a avut loc Consfătuirea anuală a profesorilor de religie. La Galaţi întâlnirea a început cu participarea tuturor profesorilor la Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală şi a continuat cu o dezbatere asupra problemelor specifice, la Centrul Eparhial.

În cadrul acestei consfătuiri s-au discutat probleme legate de activitatea didactică din anul şcolar 2008-2009, de proiectele comune Biserică-Şcoală şi de noutăţile referitoare la anul şcolar ce va începe la 14 septembrie a.c..

La acest eveniment au participat aproximativ 150 de profesori de religie, discuţiile fiind prezidate de preacuviosul părinte arhimandrit Daniil Oltean, vicarul Episcopiei Dunării de Jos, de pc diacon Daniel Bejan, Inspector Şcolar de Religie pentru judeţul Galaţi şi de pc pr. Daniel Zlate, Inspector pentru cateheza parohială.

În finalul întrunirii, părintele inspector Bejan Daniel a transmis cadrelor didactice mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel cu ocazia începerii noului an şcolar, precum şi arhiereştile binecuvântari ale Preasfinţitului Părinte Episcop Casian, către elevii, învăţătorii şi profesorii din întreaga eparhie.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook