Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În ziua de 13 septembrie a.c., cu binecuvântarea PS Episcop Casian, în cadrul proiectului european – Centru de zi pentru copii de la parohia Sfântul Spiridon - Galaţi, a avut loc o activitate social-filantropică desfăşurată pentru beneficiarii acestui centru. Cei 30 de copii, care provin din familii sărace, au participat împreună cu părinţii la Sfânta Liturghie la sfârşitul căreia au primit pachete costând în articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, rechizite şi kituri igienice.

În cadrul acestului proiect vor mai fi acordate astfel de ajutoare şi în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, când copiii vor primi haine şi încălţăminte pentru sezonul de iarnă.

Activităţile educaţionale din acest proiect se vor desfăşura în continuare în cadrul Centrului de zi prin implicarea celor trei angajaţi, şi a celor douăzeci de voluntari - profesori şi instructori de educaţie - din Parohia Sfântul Spiridon - Galaţi, care vor asigura gratuit activităţile extraşcolare şi programele de meditaţie pentru asistaţii acestui aşezământ filantropic.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Alte emisiuni

Ne puteți urmări și pe Facebook